تنظیمات:
پس از ورود به سیستم در منوی سمت راست ، وارد قسمت تنظیمات شده و در قسمت عملیات روی گزینه “تنظیمات” کلیک کنید .
در پنجرهای که در اختیار شما قرار میگیرد در تب “حسابداری” صفحه دفتر داری در اختیار شما قرار میگیرد که باید اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید.
طول کد حساب:
طول کد حساب (گروه): در تعریف حساب ها ، تعداد ارقام وارد شده برای کد حساب گروه باید برابر این عدد باشد که به صورت پیشفرض این عدد برابر ۲ میباشد. پس از تعریف حسابها ، این عدد قابل تغییر نیست.
طول کد حساب (کل): در تعریف حساب ها ، تعداد ارقام وارد شده برای قسمت کل در کد حساب کل باید برابر این عدد باشد که به صورت پیشفض این عدد برابر ۲ میباشد. پس از تعریف حسابها ، این عدد قابل تغییر نیست.
طول کد حساب (معین): در تعریف حساب ها ، تعداد ارقام وارد شده برای قسمت معین در کد حساب معین باید برابر این عدد باشد که به صورت پیشفض این عدد برابر ۲ میباشد. پس از تعریف حسابها ، این عدد قابل تغییر نیست.
طول کد حساب (جمع): جمع اعداد وارد شده برای گروه ، کل و معین را نمایش میدهد که در واقع بیانگر طول کد کامل حساب معین است و حد اثر میتواند ۱۰ رقم باشد.
سند حسابداری:
در صورت فعال بودن گزینه “در صورت خالی بودن شرح قلم ، با شرح سند پر شود” در هنگام صدور سند حسابداری اگر شرح آرتیکلی از سند خالی بود ، با شرحی که برای کل سند وارد شده است پر میشود.
- » نرم افزار حسابداری نیو
- » دانلود نرم افزار حسابداری حرفه ای و عالی رافع ۷
- » نرم افزار حسابداری رایگان نوسا
- » نرم افزار حسابداری تالی ( tally )
- » نرم افزار مدیریت دهیاری سیب
- » نرم افزار حقوق و دستمزد سیب نسخه 3.5
- » نرم افزار حسابداری انگاره نت (نسخه پيشرفته) + راهنما