مقدمه
با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است . تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم .
صنعت آبمیوه ( آبمیوه نکتار و پوره میوه ) نیز یکی از جدید ترین رشته های صنایع غذایی است ، علی رغم اینکه به تازگی در ایران معمول گردیده به عنوان یکی از روش های حفاظت و جلوگیری از ضایعات میوه از اهمیت ویژه ای برخوردار است . این صنعت از لحاظ تکنیک بسیار پیشرفته و در عمل به متخصصین و کارشناسان مجرب و کار آزموده نیاز مند است ، چرا که میوه جات از لحاظ عطر و طعم و رنگ بسیار حساس بوده و ارزش غذایی آنها هنگامی حفظ می شود که بتوانیم به خوبی مراحل مختلف تولید آنها را کنترل و اجرا نماییم . ارزیابی و کنترل قیمت مواد غذایی زمینه مهمی از مطالعه علوم مواد غذایی می باشد . اگر مصرف کنندگان به دلایلی از مصرف آن خودداری کنند بی ارزش خواهد شد . رنگ ، طعم و بافت را می توان بوسیله دستگاههای آزمایشگاهی اندازه گیری کرد . ولی هنوز تجزیه و تحلیل وابسته به حواس انسان به وسیله تست های چشایی مهمترین ابزار اندازه گیری کیفیت مواد غذایی و مقبولیت پذیرش آن می باشد . کیفیت یک مواد غذایی نه تنها به قابلیت خوراکی آن بستگی دارد بلکه به ارزش تغذیه ای ، الگوها و عادات غذایی مردم نیز بر کیفیت غذایی آن تاثیر می گذارند . کنترل کیفیت در دو سطح باید صورت گیرد . در سطح کارخانه ای ، کنترل تولید باعث می گردد که یک محصول ایمنی پیدا کرده و کیفیت آن ثابت بماند . تدوین قوانین غذایی در سطح ملی ، مصرف کنند را در مقابل تقبلات غذایی ، آلودگی و عملیا ت بهداشتی حفاظت کند . برای اینکه بتوانیم این صفت را با اصول صحیح برنامه ریزی شده توسعه دهیم لازم است قبل از هر چیز با اصول علمی و شرایط تولید آن کاملاً آشنا شویم .
فهرست مطالب
مقدمه ۱
محصولات تولید کارخانه ۲
وضعیت بسته بندی ۲
تامین مواد اولیه ۲
تکنولوژی تولید و بسته بندی ۳
تعداد پرسنل ۳
تفاوت آبمیوه ۳
نوشابه بدون گاز ۳
نکتار ۴
سیستم کنترل کیفی ۴
بررسی خط تولید کارخانه ۴
باسکول ۴
سیلو ۵
پرس ۵
پاستورازاسیون ۶
تغلیظ ۶
سالن تتراپک ۹
پاکت سازی ۱۰
ری اریتور ۱۱
نحوه گردش کار در انبار ۱۲
انبار گردانی ۱۴
روش تجزیه و تحلیل درونی ۱۵
روند فروش ۱۶
روند سود ۱۶
روند سرمایه در گردش ۲۰
صادرات ۲۱
استراژی توسعه صادرات ۲۲
سهام و سرمایه ۲۴
فروش شرکت ۲۵
فروش در شرکت شهد ایران ۲۶
فروش کالا ۲۸
فروش نسیه ۲۹
پرسنل بخش واحد فروش شرکت شهد ایران ۳۰
نقش و ارتباط واحد فروش ۳۱
اهداف بخش فروش ۳۲
شرکت سهامی ۳۴
توزیع نیروی انسانی ۳۶
مشخصات ماشین آلات تولیدی ۳۸
منبع ۳۹
نوع فایل : Word 2003
تعداد صفحه : ۴۰
قیمت : رایگان
رمز فایل :www.komakhesabdar.ir
- » پروژه مالي طراحي سيستم حسابداري مالي يا صنعتي
- » دانلود مقاله کنترل داخلی و مسئولیت پذیری
- » بررسی ارتباط سود تقسیمی با بازده تحقق یافته در بورس تهران
- » حسابداری وجوه نقد
- » نرم افزار حقوق و دستمزد سیب
- » توابع فارسی در اکسل
- » پروژه مالی طراحی صورت های مالی در اکسل
لینک دانلود خراب است ممنون میشم درست کنید
شهرام قرباني پاسخ در تاريخ اسفند ۱۸ام, ۱۳۹۱ ۱۵:۵۴:
درست شد